2010-05-05

In tara lui Taxan Voda.

Aseara intreba Gadea "pe cine va sacrifica Basescu?" dupa ce la ordinul sau se vor mari tva si impozitul....
Normal, raspunsul unanim al invitatilor a fost "pe Boc", care-mi suna "pe porc". Cert este ca Porc trebuia sacrificat inainte de craciun, cand mesenii i-au cenzurat miscarile. Miscare de sacrificare la acel moment ar fi ramas fara un ecou vibrant pentru Taxan Voda, acum insa oportunitatea spalarii pe maini cu apa (con)sfintita este binevenita.
Boc cel mic, nu doar la stat ci intr-u toate, se dovedeste a fi un mare porc. Sa te lasi mazilit de propriu-ti sef, in numele caruia si la ordinul caruia bagi milioane de romani in balamucul disperarii.....e de mare porc.
Sa nu iesi la rampa sa dai pe fatza marlaniile prezidentiale, inseamna ca nu esti om....nici macar pe jumatate.
Urat este si jocul FMI. Nu dezmint acuzatiile lui Base cum ca ei ar cere insistent cresterea tva si a cotei unice. Si pana la urma ce? Cu ce ii deranjeaza pe ei? Daca se baga la declaratii, poate ca nu se vor mari prea tare, din cauza miscarilor de strada ce vor porni, impotriva fondului. Daca tac chitic, li se creaza o imagine de bau-bau ceva mai accentuata, pe care oricum o au, dar au sansa sa incaseze ceva mai repede niste bani. Pe deasupra sunt convinsi ca aceste cresteri vor baga si mai tare in rahat economia romaneasca, ajungandu-se mai repede la oricum inevitabilul colaps, ceea ce inseamna ca vor pierde si ei ceva bani. In schimb vor intra cu bocancii in noi, "preluand" o tara ca Romania la un pret de nimic, adica diferenta de bani.
Cum zic ei pe la FMI, e Cosher pentru ei......
Taxan Voda-ti multumim.
Pe cand Udrea prim ministru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu